Прес-центр28 липня 2017, 12:07

Засідання громадської ради при райдержадміністрації…

Сьогодні в залі засідань райдержадміністрації зібралися члени Громадської ради для обговорення актуальних питань: про проект Стратегії розвитку Марківського району на період до 2020 року; про стан розвитку фізичної культури та спорту в Марківському районі за І півріччя 2017 року; про проект районної цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Марківському районі на 2017 – 2020 роки; про поточні справи щодо облаштування ринку продовольчих товарів в смт Марківка. Запрошені начальники відділів райдержадміністрації та представники селищної ради підготували доповіді по кожному питанню, але в зв’язку з відсутністю кворуму Громадської ради, засідання не відбулось та не прийняті рішення.

За пропозицією заступника голови, в.о. голови райдержадміністрації Ігоря Копатька, з повагою до присутніх членів Громадської ради, засідання пройшло в вигляді дружньої співрозмови.

В ході зустрічі обговорили питання: створення нових робочих місць, добровільного об’єднання територіальних громад, налагодження тісної співпраці органів влади та громадськості та ін.