24 cічня 2019, 15:01

Засідання Громадської ради у новому складі

Свою небайдужість до проблем району довели учасники засідання громадської ради при Марківській райдержадміністрації, яке відбулося сьогодні, 23 квітня, під головуванням очільника вказаного дорадчого органу Івана Левченка.

У роботі громадської ради взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма, представники районної ради, голова громадської організації «Ветеранів і інвалідів Союз Чорнобиль України» Марківського району Іван Білаш.

Учасники зборів затвердили план роботи громадської ради на 2018 рік, ознайомилися з заходами з нагоди проведення в районі 32-ї роковини Чорнобильської трагедії, Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 В ході засідання, члени громадської ради також активно обговорили питання благоустрою селища, ремонту доріг та автобусного сполучення з м. Сєвєродонецьк та підвищення тарифів на водопостачання. Так, заступник голови громадської ради Раїса Пономарьова запропонувала звернутися до районної влади, селищних депутатів з пропозицією влаштувати масштабну акцію з благоустрою кладовища по вул. Центральній, долучивши до неї небайдужих жителів.

Голова громадської ради запропонував членам дорадчого органу напрацювати перелік  актуальних питання, які турбують громадськість, і після попереднього їх розгляду на постійно діючих комісіях, винести на розгляд наступного засідання громадської ради.