Прес-центр21 травня 2019, 09:05

Засідання організаційного комітету щодо відзначення в районі Міжнародного Дня захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрії та сподівань. Прагнемо щоб росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

 Сьогодні перший заступник голови Марківської районної державної адміністрації Олена Цовма провела засідання організаційного комітету щодо відзначення в районі Міжнародного Дня захисту дітей.

    В ході засідання були обговорені організаційні заходи святкування, програма відзначення свята, а також обговорені всі важливі питання щодо організації та проведення Дня захисту дітей. Для змістовного відпочинку дітей шкіл району відбуватиметься  концертна программа у районному Будинку культури, за участі вихованців Марківського центру дитячої творчості, традиційна розважальна програма у сквері «Казка». Також для дітей буде організовано місцевими підприємцями відпочинок на батутах, морозиво та солодощі, їзда на електромобілях, огляд спецтехніки.

    Захід розпочнеться у районному Будинку культури о 10.00 годині 1 червня 2019 року. Слідуйте за оголошеннями на нашому сайті.