Прес-центр7 травня 2018, 16:05

Засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

План заходів з підготовки та відзначення в районі Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні сьогодні детально обговорили в райдержадміністрації члени організаційного комітету. Засідання відбулося під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олени Цовми.

Так, 8 травня на жителів та гостей району чекає концерт-реквієм на площі біля райдержадміністрації. Також усі бажаючі зможуть переглянути фільми про Другу світову війну, що транслюватимуться під відкритим небом та скуштувати смачну кашу.

Відзначення Дня перемоги, 9 травня, розпочнеться біля Братської могили мітингом-реквіємом. Під гаслом «Пам’ятаємо дідів своїх» цього ж дня відбудеться мотопробіг. А об 11.00 на селищному стадіоні «Нива» стартує обласний турнір з греко-римської боротьби пам’яті майстра спорту В.В. Геращенка.

Тематичні заходи, з нагоди Дня пам’яті та примирення, 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні також відбудуться у всіх  населених пунктах району.