Прес-центр13 грудня 2018, 15:12

Засідання оргкомітету Марківської райдержадміністрації

До Нового року залишилося трохи більше півмісяця, тож 13 грудня 2018 року в районній державній адміністрації відбулася робоча нарада з питань організації та проведення новорічних свят. Нараду провела перший заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та районних служб.

Відкриваючи нараду Олена Олександрівна окреслила питання з проведення святкових заходів для дітей та підлітків, напрямки роботи, як в закладах культури, так і в закладах освіти району, особливо наголошуючи на безпечному проведенню свят.

Учасники наради обговорили орієнтовний план святкових заходів, які розпочнуться відкриттям районної новорічної ялинки 19 грудня 2018 року о 15.30 годині розважальною программою для дітлахів з усього району.

28 грудня 2018 року з 16.00 години розпочнуться святкові заходи навколо новорічної ялинки в центрі селища Марківка. В програмі свята концертна програма за участю аматорів району та цікава розважальна програма.

Також Олена Цовма зазначила, що основне завдання усіх служб району – приділити значну увагу дітям пільгових категорій, дітям військовослужбовців, які перебували чи перебувають у зоні АТО, дітям –переселенцям.