Прес-центр24 квітня 2019, 16:04

Засідання оргкомітету з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

24 квітня в Марківській райдержадміністрації відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі у 2019 році Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, які відзначатимуться 8 та 9 травня. У засіданні взяли участь голова районної державної адміністрації Ігор Дзюба, голова районної ради Андрій Лигута, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

Ігор Анатолійович звернув увагу членів оргкомітету на те, що у 2019 році ми відзначаємо 74 –у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у районі відбудуться заходи до Дня пам’яті та примирення у Другій світовій війні.

  Члени оргкомітету активно обговорили питання щодо організації та проведення намічених урочистостей, визначили відповідальних, які отримали відповідні доручення. Попередній анонс заходів читайте на офіційному веб сайті Марківської РДА.