Прес-центр5 травня 2017, 13:05

Засідання оргкомітету з підготовки заходів до Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги

4 травня, в залі засідань райдержадміністрації перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Трубіцин провів засідання організаційного комітету з нагоди відзначення  в районі Дня пам’яті та примирення, 72-ї річниці перемоги  над нацизмом, інших пам’ятних дат Другої світової війни.
Засідання оргкомітету відбулося за участю начальників управлінь, відділів райдержадміністрації.
 

На початку засідання Сергій Трубіцин нагадав членам оргкомітету Указ Президента України від 28 березня 2017 року №84/2017 «Про відзначення у 2017 році Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні».

 
Під час засідання керівники перевірили готовність проведення урочистостей, зокрема, їх формати та зміст, покладання вінків і квітів до могил, військових поховань, пам’ятників та пам’ятних знаків, за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, фронтовиків, учасників національно-визвольних змагань, учасників АТО, військовослужбовців, громадськості, проведення у храмах району поминальних панахид за полеглими, які в різні часи виборювали і захищали Україну, благоустрою, тематично-святкового оформлення населених пунктів тощо.