Прес-центр31 жовтня 2017, 15:10

Засідання районного штабу з оперативного вирішення проблемних питань проходження опалювального сезону

Сьогодні, 31жовтня, відбулося чергове засідання районного штабу з оперативного вирішення проблемних питань проходження осінньо-зимового періоду 2017-2018 років, під керівництвом заступника голови, в.о. голови райдержадміністрації Ігоря Копатька.

На порядку денному були питання:

Про стан розрахунків та погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги. Начальник управління «Марківкамежрайгаз» Віталій Григоров доповів, що ведеться робота з погашення заборгованості за спожитий природний газ, боржникам надають попереджувальні листи. Зазначив що керівництвом поставлена задача працювати над зменшенням використання природного газу шляхом утеплення будівель, дотримання температурних режимів визначених для певних видів приміщень та переходом на альтернативні види палива. Керівники підприємств ЖКГ – доповіли про рівень розрахунків та про роботу з боржниками. Ігор Копатько звернув особливу увагу на посилення контролю за станом розрахунків та погашенням заборгованості за житлово-комунальні послуги.

Звернули увагу на вирішення проблемних питань проходження осінньо-зимового періоду 2017-2018 років та на оперативні плани спільних дій з підрозділами ДСНС, спрямованих на ліквідацію аварій водо-, електро-, газопостачання всіх форм власності.