Прес-центр31 липня 2017, 16:07

Засідання районного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до сталої роботи у осінньо-зимовий період 2017-2018 років

 31 липня в райдержадміністрації під керівництвом заступника голови, в. о. голови Марківської райдержадміністрації Ігоря Копатька відбулося чергове засідання районного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та  соціальної сфери до сталої роботи у осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

Під час засідання, присутні обговорили виконання заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства і соціальної сфери до роботи в опалювальний період 2017-2018 років, стан розрахунків за житлово-комунальні послуги та енергоносії, основні проблеми при підготовці до опалювального періоду 2017-2018 років.

Так, Ігор Копатько наголосив, що станом на 31.07.2017 року готовність до роботи в осінньо-зимовий період повинна складати 60% (фактично по району 62%), на що керівникам підприємств, установ, організацій слід звернути особливу увагу та вжити невідкладних дієвих заходів щодо підготовки об’єктів всіх сфер діяльності до зими 2017-2018 років. Також заступник голови акцентував увагу на стан розрахунків за енергоносії та комунальні послуги, проведення претензійно-позовної роботи з боржниками. За словами посадовця, в районі вживаються вичерпні заходи щодо зниження рівня заборгованості за використані енергоносії.

В ході засідання, керівники підприємств, установ, організацій району доповіли про існуючи труднощі в підготовці до опалювального періоду  та можливі шляхи їх вирішення.

Згідно протокольних доручень, керівникам підприємств житлово-комунального господарства і соціальної сфери було рекомендовано забезпечити виконання заходів з підготовки об’єктів до зими в обсягах передбачених планом поетапної підготовки об’єктів до роботи в опалювальний період 2017-2018 років, посилити контроль за станом розрахунків за житлово-комунальні послуги та енергоносії, засобам масової інформації – висвітлити інформацію про проведення засідання районного штабу з підготовки ЖКГ та об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.