Прес-центр24 липня 2019, 11:07

Засідання районного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2019/20 років

Засідання районного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2019/20 років провів сьогодні заступник голови райдержадміністрації Ігор Копатько. Предметом обговорення для присутніх стали наступні питання винесенні на порядок денний засідання:

1. Про хід виконання заходів з підготовки до опалювального сезону 2019/20 року за плановими показниками та проблемні питання підприємств, організацій, установ в ході підготовки (станом на 01.08.2019 року 60 %).

2. Про облаштування засобами дистанційної передачі даних комерційних вузлів обліку газу на підприємствах, установах, організаціях району.

3. Про стан розрахунків та погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги.

          4. Про підготовку житлового фонду до сезонної експлуатації відповідно до правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій.

 5. Про стан забезпечення всіх працюючих об’єктів життєзабезпечення та соціальної сфери резервними джерелами енергопостачання та їх підключення до електромережі та паливно-мастильними матеріалами. В ході обговорення нагальних питань були прийняті відповідні рішення щодо їх виконання.