Прес-центр15 квітня 2019, 16:04

Засідання районної призовної комісії

Про весняний призов громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України сьогодні йшлося на розширеному засіданні районної призовної комісії, яку провів голова райдержадміністрації Ігор Дзюба. У роботі комісії взяли участь керівники органів місцевого самоврядування, працівники райвійськкомату, представники правоохоронних органів, медицини та освіти.

Про вимоги нормативно-правових документів щодо порядку проведення призову громадян України на строкову військову службу, а також про проблемні питання, які виникають в ході підготовки до проведення весняного призову в районі, присутніх поінформував військовий комісар Марківського об’єднанного районного військового комісаріату Юрій Шемякін. Він зазначив, що одним з шляхів досягнення бажаного результату – є тісна співпраця органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, військового комісаріаті з правоохоронцями.

Підсумовуючи засідання комісії, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба наголосив на важливості виконання планових показників, акцентував увагу на проведенні активної інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо умов проходження строкової служби та заходів з військово-патріотичного виховання молоді.

Члени районної призовної комісії на чолі з головою вказаної комісії Оленою Цовмою, в індивідуальному порядку заслухали керівників органів місцевого самоврядування про проведену ними роботу щодо оповіщення осіб, які підлягають призову.