Прес-центр15 травня 2019, 09:05

Засідання районної призовної комісії в Марківській райдержадміністрації

Про весняний призов громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України йшлося на засіданні призовної комісіі, яку 14 травня провела перший заступник голови Марківської райдержадміністрації Олена Цовма.
Призов громадян на строкову військову службу включає проходження ними медичної і районної призовної комісій, відбір найбільш підготовленої, придатної за станом здоров’я молоді та відправлення призовників до військових частин.
Наголошено, що всі військовослужбовці, призвані на строкову військову службу, проходитимуть службу в пунктах постійної дислокації військових частин, жоден військовослужбовець строкової військової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей залучатися не буде.
В ході засідання обговорено питання ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, оповіщення громадян району за повістками райвійськкомату.
Підсумовуючи, Олена Олександрівна наголосила на важливості виконання плану із призову, акцентувала увагу на проведенні активної інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо умов проходження строкової служби та заходів з військово-патріотичного виховання молоді.
За підсумками наради дано відповідні доручення, зокрема, активізувати інформаційно–роз`яснювальну роботу серед населення щодо строкової служби.