Прес-центр17 серпня 2018, 08:08

Засідання робочої групи по розробці Стратегії розвитку Марківського району

16 серпня 2018 року о 11.00 в приміщенні Марківської райдержадміністрації відбулося засідання робочої групи по розробці Стратегії розвитку Марківського району за участі представників Асоціації органів місцевого самоврядування та Луганського ВП Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування».
На засіданні, в рамках складання SWOT-аналізу, відбулося обговорення бачення розвитку району в майбутньому та визначення слабких сторін території на сьогоднішній день. 
Хочеться нагадати, що Стратегія розвитку – це комплексний документ, який окреслює пріоритети та напрямки розвитку району у сфері економічної, соціальної та екологічної політики до 2023 року. Участь у розробці якої повинні брати не тільки органи влади, а і органи органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації, небайдужі особи, зацікавлені у розвитку свого регіону, які бажають вирішити проблемні питання та знайти шляхи розвитку району, запропонувати нові ідеї, реалізація яких в перспективі може поліпшити життя населення району в цілому.
При нагоді запрошуємо всіх зацікавлених громадян прийняти участь у розробці стратегії Марківського району. Ваші ідеї та пропозиції це те, що зараз потрібно для успішної співпраці робочої групи та громади. Своє бачення просимо висловлювати за телефонами: 92164, 0502267027, 0507754372.