Прес-центр11 вересня 2019, 14:09

Засідання Робочої групи з розробки Програми економічного і соціального розвитку Марківського району

11 вересня 2019 року у Марківській райдержадміністрації відбулось перше засідання Робочої групи з розробки Програми економічного і соціального розвитку Марківського району на наступний рік, яка спеціально створена з числа спеціалістів економічних, фінансових та інших підрозділів місцевих органів виконавчої влади, організацій, установ та органів місцевого самоврядування.

Захід відкрила в.о. голови Марківської районної державної адміністрації Олена Цовма, яка поінформувала присутніх про цілі та мету розробки вищевказаної Програми.

«Ми маємо розробити реальний План економічного та соціального розвитку Марківського району, який стане базою для розроблення бюджету і є основним документом розвитку району. А найголовніше – він має бути зрозумілим простим мешканцям, отже якомога більша кількість економічних та соціальних груп має відчути причетність до процесу його розробки», - зауважила Олена Цовма.

Щодо етапів розробки проекту програми присутніх повідомила начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Наталя Мартинюк, яка наголосила, що в процесі повинна враховуватися економічна діяльність всіх суб’єктів господарювання, розташованих на відповідній території, незалежно від форм власності і підпорядкування. До складу цієї комплексної програми повинні включатися показники, завдання і заходи, що визначені у національних, державних, регіональних та місцевих цільових програмах.