Прес-центр30 травня 2017, 15:05

Зустріч громадськості з представниками міжнародної організації ПРООН

Сьогодні в залі засідань райдержадміністрацій відбулась робоча зустріч керівника апарату райдержадміністрації Костянтина Тищенка, громадськості району з представниками міжнародної організації ПРООН Ганною Боровою та Емілем Коренєвим в рамках Програми «Безпека та правосуддя в Україні».

На порядку денному було питання захисту поданих на конкурс мікро пропозицій громадських організацій селищної та Кабичівської, Кризької сільських рад.

Акцентували увагу на цілях та очікуваних результатах реалізації пропозицій в рамках покращення інформаційно – роз’яснювальної роботи серед населення щодо організації безпеки та правосуддя, а також підвищення рівня правової освіти громади.

Ганна Борова детально зупинилась на кожній пропозиції і, узагальнюючи обговорення, надала представникам організації трьохденний термін для виправлення зауважень.

Єміль Коренєв вручив сертифікати слухачів учасникам тренінгу «Організаційні основи зміцнення громадської безпеки через соціальну мобілізацію. Основи проектного менеджменту».