Прес-центр27 червня 2018, 10:06

Зустріч народного депутата України з активом району

26 червня у залі засідань Марківської райдержадміністрації за участю голови райдержадміністрації Ігоря Дзюби, першого заступника голови Олени Цовми, сільських та селищних голів, депутатів районної та селищної рад, працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій та підприємств району, представників громадських організацій, молоді та громадськості відбулася зустріч із народним депутатом України Сергієм Шаховим.

У світлі активного впровадження адміністративно-територіальних реформ Сергій Володимирович розповів про явище децентралізації влади та її вплив на розвиток сільської місцевості. Депутат закликав до швидшого реагування на процес об’єднання в громаду, що призведе до скорішого налагодження ситуації в районі, та вирішення більшості проблем. Під час заходу відбулась жвава дискусія-діалог у форматі запитання – відповідь із присутніми у залі.  Питання, які піднімалися під час зустрічі, стосувались найбільш актуальних тем сьогодення: подальшого розвитку Марківщини, ремонтування доріг, відсутність дитячого лікаря. Найболючіше для місцевих бджолярів постало питання щодо мору бджіл на власних пасіках. Для вирішення цієї проблеми депутатом було запропоновано створити асоціацію бджолярів Марківського району.

Депутат розлого та детально зупинявся на кожній проблемі, пообіцяв взяти кожну на особистий контроль, а в кінці зустрічі запросив бажаючих на особистий прийом, який продовжився у кабінеті першого керівника Марківського району Ігоря Дзюби.