Прес-центр15 лютого 2020, 12:02

Звернення голови Марківської райдержадміністрації з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

 

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день далекого 1989 року радянські війська були виведені з території Афганістану. До мирного життя поверталися не за роками змужнілі, посивілі чоловіки, брати, сини, онуки, позаду яких залишалися жорстокі будні десятирічної війни, а попереду - адаптація до мирного життя.

Десять років українські родини, чиї сини, брати і батьки брали участь у військових діях, з нетерпінням чекали на цей день. Однак не для всіх він прийшов радісним і щасливим. Тисячі співвітчизників так і не повернулися до рідної домівки. Це тяжкі і непоправні втрати. Схиляю голову перед світлою пам’яттю загиблих. А всім, хто пройшов через горнила війни, бажаю міцного здоров’я, сили духу, родинного щастя та благополуччя.

 

З повагою,

 голова Марківської райдержадміністрації           Костянтин Тимунь