Прес-центр8 травня 2018, 13:05

Звернення голови Марківської районної державної адміністрації Ігоря Дзюби з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дорогі ветерани!

Шановні жителі району!

Сьогодні, разом з усіма народами світу, ми відзначаємо День пам’яті та примирення, 73-ю річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, згадуючи героїчні сторінки нашої історії.

Минають роки, але залишається живою пам’ять про страшну трагедію, яка пройшлася по долі кожної сім’ї в Україні та багатьох родин по всьому світові.

Ми зажди пам’ятаємо про те, як довгі чотири роки Україна була окупована фашистськими вандалами. Окупована, але не зломлена. Загарбана, але не поставлена на коліна

Схиляємо голову перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму.

 Ми вшановуємо пам’ять усіх жертв цієї найстрашнішої війни. Вічна їм слава, вічна їм пам’ять!

 Давайте у ці скорботні дні вкотре покажемо: Україна сильна, вільна та єдина держава.

  Адже український народ завжди прагнув миру та добросусідських відносин з іншими народами, водночас готовий зі зброєю в руках відстоювати свою незалежність та територіальну цілісність     держави.

 Від усього серця бажаю Вам міцного здоров’я,  щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє нашої рідної України!

Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

 

 

З повагою

голова Марківської райдержадміністрації                     Ігор Дзюба