Прес-центр27 березня 2018, 10:03

Актуально про розвиток туризма в області

Відділ економічного розвитку і торгівлі Марківської районної державної адміністрації звертається до всіх, кому не байдужа доля туризму Луганщини, давайте разом вирішувати проблеми, що стримують його розвиток та створювати передумови для поліпшення сприятливого стосовно туристичної діяльності ринкового середовища.

Прохаємо залучитися до ініціативи створення Асоціації з розвитку туризму в Луганській області, яка стане спільною платформою для консолідації зусиль бізнесу, громадськості, науки, органів влади й створюватиме сприятливі умови з розвитку туристичної сфери в регіоні.

Основними напрямками діяльності Асоціації є розробка пріоритетів співпраці її учасників з активізації наявного туристичного потенціалу, підвищення зростання туристичної галузі задля покращення соціально- економічного розвитку Луганщини.

Установчі збори відбудуться 12 квітня 2018 року о 14.00 годині за адресою м. Сєвєродонецьк, пр. Центральний, 54 (Кризовий медіа центр «Сіверський Донець»). Контактна особа - Олег Невениця, тел. 050517077.

Будемо надзвичайно вдячні дізнатися вашу точку зору з даного питання і запрошуємо усіх небайдужих до розвитку туризму в Луганські й області та приєднатися до Асоціації!