Прес-центр4 березня 2019, 11:03

Це цікаво!

За інформацією Торгово – промислової палати України ( далі – ТПП України) у період з 05 по 10 листопада 2019 року м. Шанхай ( Китайська Народна Республіка ) відбудеться Друга міжнародна виставка імпортних товарів і послуг « China International Import Expo ».

Для участі у вищевказаному заході ТПП України формує національні стенди за напрямами : АПК, машинобудування, послуги, життєдіяльність, медицина.

Також учасники національних стендів зможуть взяти участь в українсько – китайському бізнесі – форумі, який відбудеться 4 листопада 2019 року, та В2В сесії з китайськими компаніями.

Участь у заході сприятиме вітчизняним компаніям в питаннях отримання дозволу на експорт до Китаю, забезпечить присутність продукції компаній в інформаційному полі ринку Китаю, дозволить оцінити потенціал китайського ринку та свої можливості, провести ефективні переговори та знайти партнерів на ринку.

Вартість участі в національних стендах складає :

- 3000 доларів США за 9 кв. м стандартно обладнаного стенду ;

- 300 доларів США за 1 кв. м необладнаної площі ( мінімум 36 кв. м ).

 З організаційних питань щодо участі в заході та його формату звертатися до заступника директора Центру міжнародної ділової співпраці ТПП України Голято Андрія (+38067-662-96-56; e-mail: a.v.goliata@gmail.com), а також повідомити відділ економічного розвитку і торгівлі Марківської райдержадміністрації про намір щодо участі у заході.