Прес-центр22 червня 2017, 14:06

Чергова брехня ЛНР

На окупованих територіях говорять, що ВСУ постійно порушують режим тиші та б’ють з великокаліберної зброї.  В цій статті розповідається, що бойовики своєю брехнею намагаються прикрити свої гріхи, у всьому звинувачуючи ВСУ.   

В районі Троїцького і Кряківка на Луганському напрямку бойовики били з 120 мм мінометів. Також, біля Новотошківського, Катеринівки, Трьохізбенки, Золотого і Новоолександрівки застосували міномети калібру 82 мм. Зафіксовано, що біля Новоалександровки терористи застосовували протитанкові ракетні комплекси, неподалік Кримського - озброєння БМП. В районі Жовтого, Лобачеве, Новотошківського, Станиці Луганської і Малинового терористи вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

В районі Графське і Ольгінка на Приморському напрямку терористи вели вогонь з 152 мм артилерії. По Мар'їнці били з БМП і гранатометів, в результаті чого виникла пожежа в будинку по вулиці Жовтневій. Серед місцевих жителів ніхто не постраждав. Позиції сил АТО поблизу Павлопіль, Мар'їнки і Чермалик обстріляли з мінометів різних калібрів. В районі Широкіно, Водяного, Талаковка, Гнутове і Березового бойовики "лупили" з гранатометів і стрілецької зброї різного калібру.

З настанням сутінків противник активізувався в Донецькому напрямку, зокрема, в південному передмісті Авдіївки і у селища Кам'янка почався обстріл з 120 мм і 82 мм мінометів, танків, зенітних установок і піхотного озброєння. Кілька пострілів з 125 мм танкових гармат терористи здійснили по житловому кварталу Авдіївки. Снаряди вибухнули біля житлових будинків по вулицях Островського і Гагаріна. Також, терористи здійснили обстріл з великокаліберного кулемета житлових кварталів Зайцеве. Позиції сил українських військових поблизу Невельського терористи обстріляли з гранатометів і стрілецької зброї різного калібру.