Прес-центр13 грудня 2017, 13:12

Марківщина готується до новорічних свят

Сьогодні відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення Новорічних свят, яке проводив перший заступник, в.о. голови районної державної адміністрації Сергій Трубіцин. Керівники управлінь та відділів виконавчої влади, які безпосередньо займаються організацією цих свят, розповіли про заходи, які будуть проведені в районі.

На оргкомітеті  було визначено, що першими святкуватимуть новий рік 20 дітей – сиріт, які 18 грудня за запрошенням облдержадміністрації відвідають обласний музичний драматичний театр. Традиційно, 19 грудня о 10.00 год в РБК відбудуться святкові заходи для дітей пільгових категорій, а о 15.00 год на площі біля районного Будинку культури запалає новорічними вогниками головна ялинка Марківщини. Для всіх дітей району ЦДТ проведе пісенно-ігрове свято. 28 та 29 грудня в усіх навчальних закладах заплановані новорічні заходи, а  загальне районне відзначення Нового року розпочнеться 29 грудня о 16.00 год.

Присутні детально обговорили організацію та проведення заходів.

Узагальнюючи роботу комітету, Сергій Трубіцин підкреслив, що загалом всі задіяні в підготовці та проведенні новорічних свят мають відповідально поставитись до своєї роботи, щоб мешканці та гості району не лише відчули справжню новорічну атмосферу, а й залишилися задоволеними від організованих для них заходів.