Прес-центр1 червня 2017, 14:06

Методична служба Марківщини впевнено веде освітян у нову українську школу сходинками педагогічної майстерності

31 травня 2017 року, на базі Марківської гімназії, за ініціативою Луганського обласного інституту післядипломної освіти та районного методичного кабінету відділу освіти, пройшов обласний науково – методичний семінар – практикум «Методичний консалтинг готовності вчителя до роботи в новій українській школі».

Привітали учасників заходу заступник голови райдержадміністрації Ігор Копатько, заступник голови районної ради Галина Худик та начальник відділу освіти Анатолій Бородавка.

З іміджевими складовими діяльності районного методичного кабінету присутніх ознайомила завідувач Світлана Босенко. Свої творчі міні – проекти на тему «Який він сучасний вчитель» представили педагоги Марківської та Бондаровської гімназій, Кризької та Марківської № 1 шкіл.

Захід пройшов в атмосфері емоційної зацікавленості та інтелектуальної творчості. Учасники узагальнили свої думки щодо успіху діяльності сучасного вчителя – це самовдосконалення, наполегливість, впевненість та бажання.

Приємним підсумком семінару було нагородження завідувача методичним кабінетом відділу освіти Світлани Босенко почесною грамотою Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, за сумліну працю та вагомий внесок у справу здійснення науково – методичного забезпечення системи освіти Марківського району.