Прес-центр12 березня 2019, 13:03

На черговому засідані Громадської ради при Марківській райдержадміністрації заслухали звіт щодо виконання районного бюджету за 2018 рік

12 березня 2019 року під головуванням очільника Громадської ради при Марківській райдержадміністрації Івана Левченка відбулося планове засідання Громадської ради. У роботі дорадчого органу взяли участь члени ради, перший заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма, голова районної ради Андрій Лигута, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, заступник головного лікаря Марківського РТМО Вікторія Гура, представники засобів масової інформації.

Згідно до статті 28 бюджетного кодексу України «Про доступність інформації про бюджет» до уваги членів громадської ради був представлений звіт про виконання районного бюджету за 2018 рік, який надала начальник управління фінансів райдержадміністрації Ірина Кравцова. Детально про виконання районних цільових програм присутнім доповідали начальники відповідних відділів та управлінь райдержадміністрації.

Заслухавши звіт про підсумки виконання районного бюджету за 2018 рік, члени Громадської ради відзначили позитивні зрушення у порівнянні з минулорічними показниками. Також виявили зацікавленість до основних  напрацювань влади району та завдань над якими нині працюють посадовці.

Також на порядку денному засідання присутні заслухали план роботи Громадської ради на 2019 рік та з деякими уточненнями одноголосно затвердили його.

Учасників засідання було ознайомлено із орієнтовним планом консультацій з громадськістю райдержадміністрації на 2019 рік і запропоновано надавати пропозиції до цього плану та активно брати участь у всіх громадських заходах в Марківському районі.

Найближчим часом планується засідання «круглого столу» щодо обговорення питань соціального захисту ветеранів війни та праці, осіб, що перебувають на обліку у Маківському територіальному центрі обслуговування з метою детального вивчення нагальних проблем в цій галузі.