Прес-центр24 червня 2019, 08:06

На Марківщини привітали державних службовців

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

21 червня 2019 року в залі засідань райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня державної служби. Звертаючись до присутніх на святі державних службовців голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба зазначив: “Безперечним є те, що люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє народу. Сьогодні Україна переживає особливий етап своєї історії, глибокі й вирішальні перетворення, і суспільство очікує від працівників державної служби ефективного і відповідального управління. Від знання справи і наполегливості кожного державного службовця залежить успіх реформ, розгорнутих в Україні, забезпечення ефективного функціонування державного механізму, сталого економічного і соціального розвитку країни, а від так авторитет державної служби, авторитет влади вцілому”. Ігор Анатолійович побажав всім – і досвідченим працівникам, і молодому поколінню державних службовців, витримки і терпіння, тактовності і толерантності, розуміння проблем людей та умілого знаходження способу їх вирішення. Також зі словами привітання на адресу держслужбовців виступив голова районної ради Андрій Лигута

За сумлінне виконання службових обов’язків, реальне втілення в життя важелів державного управління та з нагоди Дня державної служби було нагороджено кращих державних службовців Марківського району.

З особливим теплом згадували сумлінну, наполегливу працю людей, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз знаходяться на заслуженому відпочинку.

Святковий настрій цього дня присутнім дарували аматори районної сцени.