Прес-центр1 листопада 2019, 13:11

На Марківщині привітали працівників соціальної сфери

З нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери сьогодні, 1 листопада 2019 року, в залі засідань Марківської районної державної адміністрації  відбулися урочисті заходи.

  З професійним святом всіх, хто піклується про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, малозабезпечених та багатодітних сімей, допомагає їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації, привітали голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба, голова районної ради Андрій Лигута, в.о. голови Марківської райдержадміністрації Олена Цовма, в. о. старости сіл Кризьке, Сичівка Тетяна Сущенко, голова Марківської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Світлана Сенченко, завідувач відокремленого підрозділу «Центральна районна аптека № 75» комунального підприємства «Луганська обласна «Фармація Північ» Віра Борисенко, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради Тамара Лигута, військовий комісар Марківського об’єднаного районного військомату, підполковник Юрій Шемякін.

  «Я схиляюся перед тією титанічною працею, якою ви щодня займаєтесь. Спасибі вам за все те, що ви робите для людей, які без ваших зусиль, ваших знань, вашого терпіння, вашого вміння поводитися з людьми не змогли б вирішити своїх проблемних питань. В переддень свята я бажаю вам невичерпного оптимізму та бажання працювати на благо людей. Міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів та подальших успіхів у вашій нелегкій роботі», - зазначив у своєму вітальному слові Ігор Дзюба.

  З нагоди свята в залі зібрались трудові колективи управління праці і соціального захисту населення, управління Пенсійного фонду, центру зайнятості, територіального центру соціального обслуговування, центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, управління та відділи районної державної адміністрації, установи, підприємства та організації району.

  За сумлінну працю, чуйне ставлення до потреб людей і їх соціальний захист, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята – кращих працівників соціальної сфери району були відзначені грамотами.

  Порадували  винуватців свята  яскравими номерами районні майстри художньої самодіяльності.