Прес-центр2 листопада 2018, 14:11

На Марківщині привітали з Днем працівника соціальної сфери

Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Встановлення цього професійного свята  –  вияв поваги до людей, завдяки яким втілюються у життя соціальні програми, контролюється трудова зайнятість громадян, здійснюється контроль за своєчасною виплатою заробітної плати, регулюються трудові відносини між працівником та роботодавцем надається вчасна допомога найнезахищенішим верствам населення нашої держави.

           Урочисті заходи з нагоди відзначення День працівника соціальної сфери відбулися 2 листопада у залі засідань райдержадміністрації. Тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період, з професійним святом вітали голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, голова районної ради Андрій Лигута. У своєму привітальному зверненні голова райдержадміністрації Ігор Дзюба наголосив, що саме працівникам соціальної галузі щодня доводиться стикатися з різними сферами життєдіяльності людей та допомагати їм долати життєві труднощі. Він висловив слова вдячності за працю, сповнену милосердям, добром й теплом, та побажав їм щастя, достатку, благополуччя, задоволення від роботи, сил, терпіння та Божого благословення. Також своїх колег вітали директор Марківського районного центру зайнятості, начальник Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Луганській області  Ніна Душенко, голова Марківської районної організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Золотоверх, головний спеціаліст відділу страхових виплат та матеріального забезпечення Біловодського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області Олена Сич. Виступаючі висловили вдячність працівникам та ветеранам соціальної сфери району та за самовіддану, наполегливу працю, та тепло сердець, яке вони дарують людям. Адже саме від їх професіоналізму та відданості справі залежить повноцінне життя тих громадян, що потребують постійної допомоги.

          Після теплих слів привітань розпочалася традиційна церемонія нагородження кращих з найкращих фахівців соціальної сфери району. Комітетом з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення подякою відзначили заступника директора Марківського центру зайнятості Лідію Пальоху за вагомий особистий внесок у формування і реалізацію державної соціальної та гуманітарної політики. Грамотою Луганського обласного центру зайнятості нагородили начальника відділу взаємодії з роботодавцями Марківського районного центру зайнятості Ірину Глуховську. Подяку від головного управління пенсійного фонду України в Луганській області вручили головному спеціалісту Марківського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області Євгенії Брюховецькій та заступнику начальника Марківського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області Олені Шкирі. За сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у вирішенні питань соціального захисту населення грамотою департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації відзначили головного спеціаліста відділу управління персоналом та організаційної роботи управління соціального захисту населення Марківської райдержадміністрації Аллу Шаповалову, начальника відділу персоніфікованого обліку та пільг управління соціального захисту населення Марківської райдержадміністрації Світлану Шматко.

За високий професіоналізм, сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток соціальної сфери району та з нагоди Дня працівника соціальної сфери грамотами районної державної адміністрації та районної ради були відзначені фахівець з соціальної роботи Марківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Зоя Бондар, головний спеціаліст Марківського відділу обслуговування громадян Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області Вікторія Душенко, голова Марківської районної організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Золотоверх, головний спеціаліст сектору опрацювання заяв та прийняття рішень відділу грошових виплат і компенсацій управління соціального захисту населення Марківської районної державної адміністрації Ірина Моргосліп, провідний фахівець з питань зайнятості Марківського районного центру зайнятості Лариса Рехальська, головний спеціаліст відділу страхових виплат та матеріального забезпечення Біловодського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області Олена Сич.

Святкову програму з нагоди професійного свята присутнім подарували аматори художньої самодіяльності району.