Прес-центр10 жовтня 2019, 14:10

На Марківщині відбулась районна Спартакіада серед допризовної молоді присвячена Дню Захисника України

10 жовтня 2019 року на базі Опорного закладу освіти Марківської гімназії відбулася районна Спартакіада серед допризовної молоді присвячена Дню Захисника України. В урочистому відкритті змагань взяли участь голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба, заступник голови районної ради Галина Худик, начальник відділу освіти райдержадміністрації Анатолій Бородавка, заступник військового комісара Марківського об’єднаного районного військового комісаріату Сергій Бабай, в.о. начальника відділу молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Ткаченко.

Взяти участь у змаганнях з бігу на 100 м., підтягуванні на перекладині, стрільбі з пневматичної гвинтівки, метанні учбової гранати прибуло 5 команд із закладів загальної середньої освіти району, а саме: Марківської та Бондарівської гімназії, Марківського аграрного професійного ліцею, Сичанської та Кабичівської ЗОШ І-ІІІ ст. Після основних змагань в програмі заходу для команд учасниць працівники ОРВК продемонстрували блискавичний збір та розбір автомата сучасної зброї, а досвідченні спеціалісти швидкої допомоги в свою чергу поділилися знаннями з надання першої медичної допомоги. Серед учасників спартакіади поряд із юнаками змагалась єдина дівчинка від команди з Сичанської ЗОШ І-ІІІ ст., яка показала досить непогані результати в порівнянні з хлопцями.

За підсумками виступів у всіх видах змагань перше загальнокомандне місце посіла команда Бондарівської гімназії, друге місце зайняла команда Марківського агарного професійного ліцею та замкнули трійку призерів команда Марківської гімназії.

Переможці та призери в особистому заліку з кожного виду змагань були нагородженні грамотами і медалями, а команда - переможець – кубком.