Прес-центр7 березня 2018, 14:03

На Марківщині відбувся виїзний прийом лікарями обласної дитячої клінічної лікарні

Нещодавно, 5 березня, з робочим візитом на Марківщині побував голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз. В рамках цього візиту він відвідав дитяче відділення районної лікарні, де поспілкувався з медичним персоналом, дітьми та батьками.

Сьогодні в районі гостро стоїть проблема нестачі кваліфікованих кадрів, тож очільник області пообіцяв, що у найкоротші терміни виїзні консультації на Марківщині проведуть спеціалісти обласної дитячої клінічної лікарні.

І вже 7 березня обласний «санітарний десант» у складі двох педіатрів, хірурга, пульмонолога та офтальмолога проводив прийом маленьких марківчан в приміщенні районної поліклініки. Очолила медичну делегацію головний лікар Луганської обласної дитячої клінічної лікарні Світлана Ошеко. Загалом послугами вищевказаних фахівців скористалося близько 111 осіб.

«Завдяки допомозі обласної влади ми маємо можливість максимально наблизити висококваліфіковану допомогу до жителів району. Така співпраця для нас є дуже важливою, тож ми й надалі сприятимемо такій формі роботи, як організація виїзних консультацій обласними спеціалістами», – наголосив голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, вітаючи лікарів на марківській землі.