Прес-центр20 вересня 2017, 11:09

На нараді було обговорено ряд важливих питань

Під головуванням заступника голови, в.о. голови райдержадміністрації Ігоря Копатька відбулась нарада з начальниками структурних підрозділів.

Керівники бюджетних установ доповіли про готовність об’єктів до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 року, обговорили питання оформлення субсидій.

Начальник управління соціального захисту населення Сергій Брюховецький проінформував, що нарахування літньої субсидії проведено в повному обсязі, спеціалісти управління готуються до обчислення субсидій на опалювальний сезон.

Начальник відділу освіти Анатолій Бородавка доповів, що проблемним є питання проведення повірки газового обладнання.

 Про 100% готовність об’єктів культури проінформував начальник Олександр Богдашка.

Триває підготовка до роботи в осінньо-зимовий період і в закладах охорони здоров’я. За словами головного лікаря «Марківського центру первинної медико – санітарної допомоги» Тамари Лигути, залишається питання повірки димоходів, газоаналізаторів та вимірювачів тиску, технічного обслуговування вогнегасників. Головний лікар Марківського РТМО Андрій Третяк ще планує закупити запасні ремонтні частини для котельні.

Заступник голови райдержадміністрації Ігор Копатько підкреслив, що від відповідального ставлення до підготовки проведення опалювального сезону залежить його якість і безаварійність, тому керівникам потрібно докласти максимум зусиль до вирішення проблемних питань, шляхом надання клопотань про фінансування робіт на розгляд сесії районної ради.

Особливу увагу на нараді, приділили питанню активізації роботи з висвітлення діяльності органів виконавчої влади у мережі Інтернет. Ігор Копатько надав доручення начальникам: визначити відповідальних спеціалістів за роботу з донесення об’єктивної інформації про діяльність структурного підрозділу на веб – сторінку райдержадміністрації та організації зворотного зв’язку з користувачами соціальних мереж шляхом надання змістовних відповідей на коментарі, що стосуються безпосередньо роботи  відділу чи управління.