Прес-центр8 травня 2018, 11:05

Пам’ять про героїв вічна

Безсмертний подвиг своїх дідів-прадідів напередодні Свята Великої перемоги сьогодні вшановували вихованці комунального закладу дошкільної освіти (ясел-садка) № 1 «Теремок» Марківської селищної ради, зібравшись разом з батьками та бабусями і дідусями біля Братської могили на честь загиблих воїнів-визволителів в селищі Марківка.

У кожній родині є свої герої тих часів. Про них і розповідала малеча у своєму виступі. Хтось з них бачив своїх дідусів-переможців лише на фотокартках, у когось взагалі не збереглося відомостей про старійшину роду, але в маленьких серцях назавжди закарбувалася проста істина «Пам’ять про героїв вічна – поки про них згадують прийдешні покоління».

Про героїзм нинішніх захисників-прикордонників, хто боронить цілісність неньки України на Сході, малечі розповів заступник начальника відділу прикордонної служби «Марківка» Дмитро Деркульський. Хвилиною мовчання присутні вшанували всіх загиблих у Другій світовій війні.

На знак вдячності за безцінний подвиг героїв, учасники заходу поклали квіти до підніжжя меморіалу та випустили в небо різнокольорові кульки.