Прес-центр12 травня 2018, 06:05

Питання відпочинку та оздоровлення дітей обговорили в райдержадміністрації

Щоб відпочинок був корисним та цікавим, його необхідно правильно організувати, тим більше, коли це стосується підростаючого покоління.

Про оздоровлення та дозвілля дітей району у літній період говорили на нараді в райдержадміністрації за участі голови вказаного органу виконавчої влади Ігоря Дзюби.

Акцентувалася увага на функціонуванні пришкільних літніх таборів та ДОТ «Лісова Галявина», проведення протягом літа різноманітних спортивних та розважальних заходів для дітей різного віку, відкритті додаткових спортивних секцій з футболу, організації відпочинку школярів у «наметових містечках».

«Особливу увагу потрібно звернути на оздоровлення дітей пільгових категорій та обдарованої молоді»,– закликала присутніх перший заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма.

В свою чергу, підсумовуючи зустріч, керівник району зазначив, що необхідно створити не лише комфортні, а й безпечні умови для відпочинку дітей. Він дав доручення відповідним службам відповідально поставитися до планування заходів з відпочинку та оздоровлення дітей району і кожного тижня особисто доповідати про хід їх виконання.