Прес-центр10 квітня 2020, 13:04

Працівниками Марківського терцентру завершено розвезення та роздачу продуктових наборів від Національної мережі продуктових магазинів АТБ особам похилого віку, які отримують соціальні послуги вдома

Сьогодні працівниками Марківського територіального центру соціального обслуговування було завершено розвезення та роздачу продуктових наборів від Національної мережі продуктових магазинів АТБ особам похилого віку, які отримують соціальні послуги вдома.

Особи похилого віку Просянської сільської ради, які користуються послугами соціальних працівників територіального центру, отримали продуктові набори. Доставка здійснювалася з усіма запобіжними заходами в умовах карантину.

Загалом, станом на 10 квітня працівниками Марківського терцентру було забезпечено розвезення та роздачу продовольчих наборів від Національної мережі продуктових магазинів АТБ у кількості 76 штук на території Гераськівської, Кабичівської, Краснопільської та Просянської сільських рад.  

Адміністрація територіального центру вкотре  висловлює щиру вдячність ТОВ "АТБ-Маркет" за сприяння у забезпеченні належного рівня життєдіяльності найбільш вразливих верств населення у період карантину та закликає інших небайдужих осіб - представників бізнесу долучитися до цієї благодійної акції. Спільними зусиллями допоможемо тим, хто цього потребує!