Прес-центр14 вересня 2018, 15:09

Привітали працівників фармацевтичної галузі Маркіщини

 

Бути фармацевтом — це значить щодня й щогодини піклуватися про здоров’я наших громадян. І ті, хто виробляє ліки, й ті, хто їх реалізує, — всі вони виконують найважливіше соціальне завдання. Сьогодні світова фармацевтика зазнає значних змін. Новітні препарати орієнтовані не тільки на боротьбу з хворобою, але і на поліпшення якості життя, довголіття. Своєю самовідданою працею, небайдужим ставленням до людей фармацевти і провізори, вчені, працівники фармацевтичних підприємств галузі, дистриб’ютори заслужили повагу до себе. Сьогодні, напередодні Дня фармацевта голова райдержадміністрації Ігор Дзюба та перший заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма привітали працівників фармацевтичної галузі району. "Щодня й щогодини піклуватися про здоров’я наших громадян – це і значить бути фармацевтом. І ті з вас, хто виробляє ліки, й ті, хто їх реалізовує, – всі ви виконуєте найважливіше соціальне завдання. Адже саме від результатів вашої роботи залежить, щоб хворий не лише міг отримати необхідні ліки, але й був упевнений у тому, що вони якісні й ефективні!» - наголосив Ігор Дзюба. Грамотою райдержадміністрації відзначили ветерана фармацевтичної галузі району Тетяну Олійник за багаторічну і сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди дня фармацевтичного працівника, молодшого менеджера збуту відокремленого підрозділу «Центральна районна аптека №75» комунального підприємства «Луганська обласна «Фармація Північ» - Вікторію Ковтун за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, відданість своїй професії.

 Не кожному під силу підкорити собі тонку хімію лікарських засобів, відшукати правильні орієнтири серед міріад назв і віддати всього себе вірному служінню на благо здоров’я ближніх. Саме від фармацевтів багато в чому залежить отримання пацієнтом якісної медичної допомоги. Ваш професіоналізм та доброчесність — це і швидка допомога, і надійний лікар. Фармація — одна з ключових складових системи охорони здоров’я, а ваша робота — запорука її розвитку. Не дивлячись на важливість технологій та нових стандартів в сучасній медицині, ніякі інновації не зможуть замінити кваліфікованого фахівця.

Бажаємо всім працівникам фармацевтичної галузі Марківщини здоров’я, благополуччя, здійснення творчих задумів та заповітних мрій, нових професійних досягнень.