Прес-центр28 червня 2019, 10:06

Привітання голови Марківської районної держвної адміністрації з Днем Конституції України!

  Шановно, Марківська громадо!

  Від імені районної державної адміністрації прийміть найщиріші вітання з нагоди визначного державного свята - Дня Конституції України!

  Двадцять три нелегких, надзвичайно відповідальних для українського народу років відділяють нас від події, що золотими літерами вписана в історію нашої держави – прийняття конституції.

  Ця подія стоїть в низці тих небагатьох історичних дат, які єднають людей, перетворюючи населення на народ, територію - на державу. Це, воістину, логічний, надзвичайно відповідальний етап складного шляху творення держави - Україна. Ознаменування фундаментального закріплення нашої незалежності, навічне закарбування волі народу жити у власній, суверенній, соборній державі.

  Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

  Демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберемося терпіння та віри у те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буде назвати конституційно розвиненою та правовою європейською державою.

  Хай мир і порозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній родині. Зі святом вас, дорогі земляки!

 

  З повагою, голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба.