Прес-центр7 серпня 2017, 16:08

Про призов громадян на строкову військову службу до Національної гвардії України

Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 04.04.2006, Указу Президента України від 07.07.2017 № 178/2017 «Про проведення у серпні 2017 року призову громадян  України на строкову військову службу до Національної гвардії України», Марківським об’єднаним районним військовим комісаріатом проводиться призов громадян на строкову військову службу до Національної гвардії України.

Так, явці на призовні дільниці Марківського та Міловського районів для призову на строкову військову службу придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, підлягають усі громадяни 1997 року народження, яким в період чергового призову виповнилось 20 років, а також, громадяни, які народилися в 1990 - 1999 рр. народження, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані на строкову військову службу з різних обставин.

 Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов’язані прибути на призовні дільниці за адресою: смт Марківка, пл. Соборна, 2а та смт Мілове, вул. Центральна, 73 (військово - обліковий стіл Міловської селищної ради) в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в Марківський об’єднаний районний військовий комісаріат та військово-обліковий стіл Міловської селищної ради до 10 серпня 2017 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу, тимчасово перебуваючи на території Марківського та Міловського районів, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

 На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані викликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Громадяни, які ухилилися від призову і не з’явилися на призовну комісію до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним Законодавством.

 

Військовий комісар

Марківського об'єднаного районного

військового комісаріату, підполковник                              Ю. О. ШЕМЯКІН