Прес-центр10 серпня 2017, 16:08

Про те, як святкуватимуть Незалежність на Марківщині

10 серпня під головуванням заступника голови, в. о. голови райдержадміністрації Ігоря Копатька та за участю заступника голови районної ради Галини Худик відбулося чергове засідання організаційного комітету з підготовки і відзначення Дня Державного Прапора та 26-ї річниці незалежності України.

На початку засідання, присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих земляків-прикордонників, які 3 роки тому віддали свої життя заради свободи України. Потому, директор районного Будинку культури Любов Писаревська ознайомила учасників засідання зі сценарієм заходів. Так, 23 серпня о дев’ятій годині на площі біля райдержадміністрації відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України, в якій візьмуть участь діти загиблих прикордонників. О 16 годині цього ж дня розпочнеться виставка-ярмарок майстрів декоративно-прикладного мистецтва, яка, за пропозицією Ігоря Копатька, пройде під гаслом «Здивуй Україну». О 17 годині на марківчан та гостей району чекає святковий концерт за участю художніх колективів Марківщини.

За словами заступника голови, особливу увагу необхідно звернути на благоустрій населених пунктів району, прилеглих територій підприємств, установ та організацій з розміщенням державної символіка на адмінбудівлях.

«Свято Незалежності у нашому районі повинно пройти на високому патріотичному рівні, ми та наші діти повинні пишатися, що маємо можливість святкувати цей день», – підсумував зустріч Ігор Копатько.