Прес-центр9 лютого 2018, 14:02

Радіємо за юних футболістів

8 лютого 2018 року в м. Сєвєродонецьк відбувся фінальний розіграш обласного турніру «Футбол для дітей». До участі в даних змаганнях залучалися збірні команди юнаків міст та районів 2002-2003 р. н. Марківську команду готували тренери - викладачі Марківської ДЮСШ Олександр Ткаченко та Володимир Курячий. Згідно жеребкування, в першій зустрічі юні футболісти Марківщини змагалися зі своїми однолітками з м. Старобільськ, матч закінчився з рахунком 5:0, на користь наших спортсменів. В другій зустрічі, в більш напруженій грі з представниками м. Рубіжне, вихованці Марківської ДЮСШ також вибороли перемогу з рахунком 3:2.

За підсумками обласних змагань, місця розподілилися таким чином: третє місце посіла команда Старобільської ДЮСШ, друге – футболісти з м. Рубіжне, а переможцями турніру стали гравці марківської команди. Вихованці Марківської ДЮСШ отримали Кубок, медалі, грамоти та призи.

Кращими гравцями нашої команди, за рішенням суддівської колегії, стали Данило Котілевський, Сергій Нєвєрчак та Дмитро Нєдовєсов.

Наступним етапом розіграшу будуть Всеукраїнські змагання «Футбол для дітей», які відбудуться незабаром в м. Суми. Бажаємо нашим юним спортсменам наснаги та перемоги!