Прес-центр14 травня 2019, 15:05

Районна спартакіада з легкої атлетики серед учнів 7-9, 10-11 класів закладів загальної середньої освіти Марківського району

14 травня 2019 року селищний стадіон «Нива» зібрав більше сотні учасників із 12 загальноосвітніх закладів Марківського району, які приїхали помірятися силами у легкій атлетиці, міні-футболі та волейболі. Учасників змагань представляли та підтримували викладачі фізичної культури.

Під час урочистого відкриття  голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба побажав учасникам змагань гарних спортивних результатів, поповнення в майбутньому лав спортивної еліти не тільки району, а й всієї України.  Також зазначив, що фізкультура і спорт стануть супутниками всього подальшого життя нинішніх юних спортсменів, адже вони є запорукою здорової нації як в фізичному так і духовному плані, і комп’ютери які «захоплюють» все більше дозвілля молодого покоління відійдуть на задній план. У відкритті районної спартакіади також взяли участь голова районної ради Андрій Лигута, начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Павло Якимчук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Анатолій Бородавка.

Визначали сьогодні найспритніших та найсильніших справедливе суддівство у складі тренерсько-педагогічного складу Марківської дитячо-юнацької спортивної школи на чолі з Олександром Ткаченко.

Протягом всіх видів змагань спостерігалося багато азарту та емоцій, радості перемог та гіркоти невдач.

За підсумками всіх видів випробувань в загальнокомандному заліку перші 3 місця розподілилися наступним чином:

серед 7-9 класів

ІІІ м. – Курячівська ЗОШ І-ІІст

ІІ м. – Ліснополянська ЗОШ І-ІІІст

І м. – Марківська гімназія

серед 10-11 класів

ІІІ м. – Ліснополянська ЗОШ І-ІІІст

ІІ м. – Бондарівська гімназія

І м. – Марківська гімназія