Прес-центр14 лютого 2019, 15:02

Районний кубок з міні-футболу до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

14 лютого 2019 року на базі Марківської юнацької спортивної школи відбувся розіграш Кубоку району з міні-футболу серед команд КФК присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан. Змагання відкривали голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба, голова районної ради Андрій Лигута, голова районної ради ветеранів Іван Левченко, начальник Марківського міськрайонного відділу головного управління ДСНС України у Луганській області, ветеран афганської війни Олександр Стародубцев, ветеран афганської війни Юрій Радченко. На початку всі присутні вшанували пам'ять учасників бойових дій на території інших держав хвилиною мовчання.
Тож за головний приз сьогодні змагалися команди села Курячівки, Бондарівки, Сичанського, Марківської селищної ради, ДСНС та старша група Марківської ДЮСШ.
В результаті запеклих футбольних баталій перемогу вибороли команда Марківської селищної ради. Достойно змагаючись до останньої краплі поту поступилися хлопчаки з Курячівки – друге місце. На почесному третьому місці гравці команди з Сичанського. прятогом гри було визначено кращих гравців це – Вадим Мельник (МНС), Сергій Шуліка (с.Сичанське), Роман Демко (с.Курячівка), Іван Касьянов(Марківська селищна рада).
Вітаємо переможців та дякуємо всім командам за участь. Всі присутні, безсумнівно отримала справжню насолоду від красивої, динамічної та неповторного мистецтва футболу!!!