Прес-центр18 вересня 2019, 15:09

Шановні підприємці, керівники підприємств району!

В рамках щорічного бізнес-заходу «Схід-Експо», який проходитиме 08-09 листопада 2019 року у конгрес-центрі «Український дім» (м. Київ, вул.  Хрещатик, 2) заплановано проведення ряду заходів з представлення економічних та інвестиційних перспектив східних областей України: виставка, ярмарок, майстер-класи, панельні дискусії, презентації та тематичні секції.

Під час заходу буде відбуватися ярмарок з проведення майстер-класів, де усі учасники виставки зможуть продавати свою продукцію, в тому числі й товари декоративно-ужиткового  мистецтва. Очікується, що понад 3 000 гостей відвідають цей захід, який надасть можливість відкрити нові перспективи для здійснення майбутніх спільних проектів.

Учасникам надається безкоштовна площадка на два дні та виставкові модулі/кабінки. Також за рахунок ПРООН покриваються витрати на транспортування виставочних експозицій та розглядається питання фінансування транспортних витрат. Всі інші витрати, пов`язані з проживанням, харчуванням покриваються за власний рахунок.

Бажаючих взяти участь у заході прохаємо звертатись до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації (кабінет 204) або за телефоном (06464) 9-21-64.