Прес-центр6 грудня 2017, 07:12

Шановні військовослужбовці, захисники Української держави!

6 грудня 1993 року Верховна Рада України встановила свято – День Збройних  Сил держави. Моментом відліку історії армії незалежної України стала дата прийняття Закону « Про Збройні Сили  України», який парламент ухвалив 6 грудня 1991 року. Українська армія пройшла складний етап становлення. Створення дієздатних та ефективних збройних сил, є важливим кроком у становленні незалежної держави, яка захищає свій суверенітет і територіальну цілісність.

Сьогодні військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави.

На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Сила і міць Української держави – у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята  та побажання нашим славним воїнам швидкого повернення до своїх родин з перемогою, а також міцного здоров’я, надійних тилів і віри в  щасливе майбуття та успіхів на ниві служіння українському народу!

Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто віддав своє життя в ім’я  свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім хто несе військову службу в зоні АТО, за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність тих, хто нині зміцнює обороноздатність країни!

З повагою
перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації                                  Сергій  Трубіцин