Прес-центр24 травня 2017, 09:05

Стартувала кампанія ЗНО - 2017

23 травня 2017 року випускники Марківщини взяли участь у зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури у пунктах його проведення.

Відповідно до розподілу Українського регіонального центру оцінювання якості освіти наші випускники були прикріплені до пунктів тестування Біловодського району, до яких вони підвозились чотирма шкільними автобусами у супроводі п’ятьох представників поліції та вчителів.

Координацію безпечним рухом автобусів взяв на себе старший інспектор ювенальної превенції сектору превенції Марківського відділу поліції ГУ НПУ в Луганській області Олександр Колодько.

У першому тестуванні брали участь 96 випускників, із яких 8 випускників, які проживають в зоні АТО і навчаються в школах нашого району за екстернатною формою, 1 - випускник минулих років.

Першу сходинку до отримання атестата про повну загальну середню освіту подолано. Попереду у випускників іспити ще з трьох предметів за вибором з метою вступу до вищих навчальних закладів України за результатами зовнішнього незалежного оцінювання.

Відділ освіти проводить роботу щодо організованого підвезення учасників тестування шкільними автобусами та своєчасного прибуття учнів до пунктів проведення ЗНО.