Прес-центр7 травня 2018, 16:05

Україна гідно відповідала на атаки агресора

У районі проведення операції Об'єднаних сил найбільш інтенсивні бойові дії тривали в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Луганське, Авдіївка, Водяне, Широкине.

Крім того, вночі бойовики обстріляли населений пункт Луганське. Випустив 20 мін по житловому сектору. Наразі втрати та руйнування від цього обстрілу уточнюються. На Луганському напрямку було зафіксовано чотири прицільні обстріли наших опорних пунктів.

Не дотримувався режиму тиші противник і на Донецькому напрямку. Ворожі обстріли відбулися в районі Авдіївки, Водяного, Палополя, Талаківки і Широкиного. Унаслідок цих обстрілів український військовий отримав бойове травмування.

На застосування противником мінометів, артилерії, танків Об'єднані сили давали адекватну відповідь. Підрозділи вели активну оборону, не дозволили окупантам інтенсивно застосовувати броньовану техніку.

Окрім того, окремі підрозділи наших військ провели успішні рейдові дії. У ході рейду одного бойовика взято в полон. Під час бойових дій минулої доби одного нашого військовослужбовця поранено. За даними розвідки, шестеро окупантів загинули, четверо – поранені.