Прес-центр16 квітня 2019, 14:04

Урочисті заходи з нагоди Дня пожежної охорони на Марківщині

16 квітня, напередодні Дня пожежної охорони, в актовій залі Марківської районної державної адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята. В залі зібрались діючі співробітники, пенсіонери та ветерани пожежної охорони Марківщини, представники установ та підприємств району.

Начальник головного управління пожежної охорони в Луганській області, полковник у відставці Олексій Колібабчук та начальник Марківського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України в Луганській області, полковник служби ЦЗ Олександр Стародубцев вітаючи співробітників пожежної охорони, відзначили їх самовідданість, сміливість, постійну готовність прийти на допомогу людям та зазначили, що працівники пожежної охорони в найбільш складних ситуаціях завжди будуть проявляти високі моральні якості, професіоналізм та мужність.

«Це свято відважних людей, які пов’язали своє життя з небезпечною, але почесною професією. Особлива шана ветеранам пожежної охорони, які присвятили своє життя боротьби з вогнем і продовжують передавати професійний та життєвий досвід нинішньому поколінню вогнеборців» - зазначила у своїй привітальній промові перший заступник голови Марківської райдержадміністрації Олена Цовма. З теплими словами на адресу пожежних виступив також голова Марківської районної ради Андрій Лигута.

 За багаторічну сумлінну працю, сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу захисту населення і територій від пожеж та надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та з нагоди Дня пожежної охорони грамотами райдержадміністрації та районної ради нагородили ветеранів пожежної галузі. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять доблесних вогнеборців, яких вже немає серед живих.

Після офіційної частини розпочалася святкова концертна програма за участю артистів Марківської школи естетичного виховання, Центру Дитячої творчості, районного Будинку культури та СК «Мрія».

Вогнеборці Служби порятунку – це висококваліфіковані професіонали, самовіддані, сумлінні люди, які відповідально ставляться до своїх службових обов’язків. В цей день особливо хочеться подякувати за багаторічну послідовну і наполегливу працю. Бажаємо вам здоров’я, добра, родинного затишку та якомога менше надзвичайних ситуацій.