Прес-центр1 грудня 2017, 08:12

Урок футбола для юних спортсменів

В спортивному залі Марківської ДЮСШ з метою популяризації футболу серед учнівської молоді відбувся відкритий урок футболу, який організували відділи освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, на виконання районної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017 – 2021 роки. У заході взяли участь 14 вихованців спортивної школи 2005-2007 років народження. Юні футболісти, перед батьками та учнями початкових класів Марківської гімназії, продемонстрували навики та вміння гри в футбол: жонглювання, ведіння та передача м’яча, удари на точність, комбінована естафета, двохстороння гра та інше.

На заході були присутні начальник відділу освіти Анатолій Бородавка, начальник відділу молоді та спорту Павло Якимчук, депутат районної ради Сергій Труш. Вони привітали спортсменів та вболівальників і побажали вдалих стартів та успіхів в подальшому розвитку футболу в районі.

Переможцями конкурсів за підсумками суддівського корпусу стали: Олексій Гордієнко, Тарас Меженський, Дмитро Плахотнюк, Кирил Білецький, Артем Дзюба, Станіслав Коротун. Переможці та учасники заходу отримали грамоти, дипломи райдержадміністрації та райради, а також пам’ятні футбольні сувеніри. Від обласної федерації футболу учням ДЮСШ та учням початкових класів гімназії було вручено футбольні м’ячі.