Прес-центр29 жовтня 2018, 15:10

В Марківській райдержадміністрації відбулась загальна нарада

Під керівництвом голови районної державної адміністрації Ігоря Дзюби сьогодні, 29 жовтня 2018 року, відбулася щомісячна загальна нарада за участю заступника голови райдержадміністрації Ігоря Копатька, голови районної ради Андрія Лигути, заступника голови районної ради Галини Худик з керівниками підприємств, установ організацій райцентру, головами селищної і сільських рад, керівниками агроформувань району. На початку засідання обласною відзнакою з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників нагородили голову первинної організації ветеранів с. Лісна Поляна Олену Метасьову. 
На нараді прозвучали актуальні питання життя району, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки, а також освіти. Про підсумки роботи відділу освіти райдержадміністрації доповідав начальник відділу освіти райдержадміністрації Анатолій Бородавка. Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Брюховецький повідомив про роботу управління соціального захисту населення райдержадміністрації. Про стан справ у сфері містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури присутніх проінформувала начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, будівництва та інфраструктури райдержадміністрації Тетяна Качмарик. Звіт про виконані роботи доповнив начальник філії «Марківський райавтордор» ДП «Луганський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна кампанія «Автомобільні дороги України» Анатолій Педан, який проінформував про готовність техніки до зимових погодних катаклізмів на дорогах. Наступним питанням наради була доповідь начальника відділу культури райдержадміністрації Олександра Богдашка про підсумки роботи відділу культури райдержадміністрації та повідомив про заплановані заходи на листопад у Марківському районі. З відомостями про стан ринку праці за січень – вересень 2018 року з доповіддю виступив директор Марківського районного центру зайнятості Олександр Піляшенко. Та на останок голова райдержадміністрації представив присутнім нового директора школи естетичного виховання дітей Наталію Скиртач, яка в свою чергу ознайомила всіх з роботою вищевказаного закладу.
Також були зроблені оголошення, які на разі актуальні. Про проведення в районі вакцинації проти грипу повідомила завідувач відокремленого підрозділу «Центральна районна аптека №75» комунального підприємства «Луганська обласна «Фармація Північ» Віра Борисенко. Наголосила на ситуації в районі щодо укладання декларацій з лікарями первинної ланки головний лікар Марківського центру первинної медико-санітарної допомоги Тамара Лигута. Головний лікаря Марківського РТМО Андрій Третяк повідомив про проведення Дня донора в приміщенні адмінбудівлі Марківського РТМО 1 листопада. По завершенні перед присутніми доповідала директор центру надання адміністративних послуг Світлана Мальцева стосовно розширення переліку адмінпослуг у вищевказаній організації.
По завершенню наради головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та організацій району та звернуто увагу на більш продуктивну роботу та вирішення нагальних питань одразу доки це є актуальним.