Прес-центр4 лютого 2019, 15:02

В Марківській райдержадміністрації затверджено перспективний план розвитку на 2019-2021 роки

Сьогодні голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба  провів засідання Ради регіонів, на якому затверджено перспективний план розвитку Марківського району на 2019-2021 роки.

      Для формування перспективного плану розвитку Марківського району на 2019-2021 роки відділом економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації попередньо було зібрано та узагальнено пропозиції селищної та сільських рад, органів місцевого самоврядування, структурних підрозділів та розпорядникі коштів, які було представлено на розгляд та обговорено на попередніх засіданнях  районної Ради регіонального розвитку.

      Як зазначила в своєму виступі, начальник відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Наталя Мартинюк, План перспективного розвитку   району  сформований відповідно до пріоритетних проектів, проектних ідей, які будуть реалізовуватися найближчим часом. Пріоритетними напрямками, що ввійшли до плану - освіта, охорона здоров’я, культура та спорт, розвиток житлово-комунального господарства та інфраструктури (перелік об’єктів, що ввійшли до перспективного Плану розвитку Марківського району на 2019-2021 роки дивіться на офіційному сайті Марківської РДА). Уточнивши деякі моменти присутні члени Ради регіонів одноголосно підтримали перспективний план розвитку Марківського району на 2019-2021 роки.

      Голова райдержадміністрації, підкреслив, що план не є догмою, а життя вноситиме свої коррективи. «Використовуючи всі можливі інструменти, всі джерела фінансування ми повинні  будувати майбутнє нашого району!»- підсумував він.

 

З інформацією про надання безоплатної правової допомоги з роз’ясненнями до присутніх звернувся в.о. директора Міловського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Мельник, зазначивши, що з Марківського району отримують велику кількість різноманітних звернень, на які працівники намагаються надати кваліфіковані відповіді. В свою чергу Ігор Дзюба підкреслив про необхідність створення такого центру саме в нашому районі та зобов’язався зайнятися цим питанням найближчим часом.