Прес-центр20 лютого 2018, 15:02

Відбулась робоча зустріч з представниками Норвезької ради у справах біженців

Сьогодні, у приміщенні райдержадміністрації, відбулася зустріч з представниками Норвезької Ради у справах біженців в Україні (NRC), в якій взяли участь перший заступник голови, в. о. голови райдержадміністрації Сергій Трубіцин, голова районної спілки підприємців Григорій Роденко, начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Наталя Мартинюк, директор територіального центру соціального обслуговування Наталія Скиба та секретар селищної ради Лілія Андрієнко. В ході зустрічі присутні обговорили можливість реалізації в районі програми підтримки малого бізнесу та самозайнятості населення, шляхом надання грантової фінансової підтримки. 

Катерина Опанасюк, фахівець відділу продовольчої безпеки та життєзабезпечення, проінформувала про реалізацію вищезгаданої програми в минулому році, а асистент відділу Ірина Удовиченко провела анкетування присутніх з метою виявлення проблемних питань щодо розвитку малого бізнесу та галузевого напрямку самозайнятості населення.

За словами представників Норвезької Ради у справах біженців в Україні, аналогічні опитування проходять в Луганській області з метою визначення потреб населення в розвитку власної справи та бажання брати участь в  конкурсах на отримання грантової підтримки.