Прес-центр12 квітня 2018, 13:04

Відбулася нарада з керівниками бюджетної сфери

Приведення до належного санітарного стану територій  населених пунктів району сьогодні обговорили в райдержадміністрації на апаратній нараді з керівниками бюджетної сфери, яку провів заступник голови райдержадміністрації Ігор Копатько.

Він наголосив, що голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз окреслив ряд завдань щодо благоустрою територій. Відповідні заходи заплановані і у нашому районі, які виконуватимуться в повній мірі і у встановлені строки.

Про проведення в районі у квітні-травні 2018 року, відповідно до розпорядження голови Марківської райдержадміністрації від 10 квітня 2018 року № 105, Всеукраїнської акції «За чисте довкілля», присутніх ознайомила начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури райдержадміністрації Тетяна Качмарик. Вона зазначила, що селищній та сільським радам, закладам охорони здоров’я, освіти, культури рекомендовано провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених за ними територій, смуг відведення автомобільних доріг та вулиць, а також цього року День благоустрою населених пунктів району, в рамках весняної Всеукраїнської акції, відбудеться 21.04.2018 року.

Підсумовуючи нараду, заступник голови Ігор Копатько доручив керівникам бюджетних установ взяти під особистий контроль питання приведення у належний санітарний стан прибудинкові території, тротуари, ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ, висадження квітів та саджанців дерев.